Навіщо найдосвідченіші та найхитріші господині додають корицю в котлети: цей рецепт знесе вам дах
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F41bf39303b43b5c6e6c645e2d8f12d1a.jpg)
Багато хто звикли, що корицю додають виключно в напої чи солодощі, але її використання в кулінарії набагато ширше. Так, з цією запашною спецією виходять дуже смачні котлети.
Кориця вдало підкреслює смак м'яса, а під час смаження ще краще розкриває свої властивості.
котлети, фото Creative Commons
Кулинарам рекомендують використовувати натуральні палички кориці, тому що їхній аромат і смак набагато яскравіший, проте мелена спеція теж підійде. Кориця ще й дуже доступна, її можна знайти в будь-якому магазині за приємною ціною, а котлетам вона подарує солодкувато-пряний смак.
Кориця / фото: Pixabay
Інгредієнти для котлет:
- курячий фарш (або будь-який інший, на ваш розсуд) – 500 г;
- цибуля ріпчаста - 2 шт.;
- батон, скибочка – 2 шт.;
- сіль на свій смак;
- кориця мелена – 2 ч. л.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Замочіть батон у воді чи молоці на 5 хвилин. Поріжте цибулю на чотири частини. Подрібніть віджатий хліб та цибулю блендером.
- Додайте хлібно-цибульну суміш у фарш. Посоліть та додайте спеції, включаючи мелену корицю.
- Сформуйте котлети, викладіть на розігріту та змащену олією скороводку. Смажте на невеликому вогні до золотистої скоринки.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .
Поділитися сюжетом