Не мучитесь із тістом: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт швидких булочок з лаваша
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова помітила у соціальній мережі, ці булочки ідеально підійдуть для швидкого перекушування чи обіду, а також їх можна взяти з собою у дорогу.
Інгредієнти (на 12 булочок):
- 2 аркуші вірменського лаваша
- 6 яєць
- 300 мл молока
- 50 г зеленої цибулі
- 10 г кропу
- 100 г твердого сиру
Приготування:
Наріжте лаваш на смужки, що відповідають висоті форми для запікання. Це дозволить рулетикам зберігати форму під час випікання, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Наріжте твердий сир для начинки брусочками.
Відкладіть невеликий шматочок сиру і натріть його на великій тертці він знадобиться для посипання зверху. Загорніть кожен брусочок сиру в смужки лаваша, скручуючи у рулетики.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, викладіть готові рулетики щільно один до одного у форму для запікання. Дрібно наріжте зелену цибулю та кріп.
У мисці змішайте нарізану зелень із молоком та яйцями. Збийте віночком до однорідної суміші. Залийте рулетики яєчно-молочною сумішшю, рівномірно розподіливши по всій поверхні.
Зверху посипте тертим сиром для рум'яної скоринки. Розігрійте духовку до 200°C та запікайте булочки близько 25 хвилин, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.