Не розвалиться і не зіпсується: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт картопляного рулету із сюрпризом
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F0a459f35ffae43a148b4cf65b2e02199.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала зробити рулет картопляного рулету із сюрпризом. За словами "Мастер Шефа", такий варіант рецепту ідеально підходить для тих, хто втомився робити невдалі зрази - то розлазяться, то псуються.
Інгредієнти:
- 700 г картоплі
- 500 г м'яса (на ваш вибір)
- 1 лавровий лист
- 1 часник
- 1-2 ст. ложки муки
- 100 г цибулі
- 3 ст. ложки молока
- 2 яйця
- Олія для рук
- 150-200 г сулугуні
- 50 г кропу чи петрушки
- 1/2 ч. ложки солі
- 1/2 ч. ложки перцю
- Дрібка кунжуту
Інструкції:
Зваріть або запікайте картоплю в мундирі. Відваріть м'ясо разом із лавровим листом, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Підготуйте цибулю, обсмаживши її на сковороді з 2 ст. ложками олії та трохи води, прикритої кришкою.
Пропустіть відварену картоплю через м'ясорубку і з'єднайте з нарізаним кропом (або петрушкою), яйцем, борошном, сіллю та перцем. Змішайте до одержання однорідної маси.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, пропустіть у м'ясорубці варене м'ясо разом із цибулею та зеленню петрушки. Змішайте з соєвим соусом та перцем.
На листі, покритому пергаментом, розподіліть шар картоплі. Покладіть шар м'яса зверху, а потім рівномірно розподіліть кубики сулугуні по центру.
За допомогою пергаменту акуратно скрутіть рулет. Змастіть молоком і посипте кунжутом.
Запікайте в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин, розповідає Мастер Шеф Литвинова.