Не витрачайте гроші на покупну: переможець "Мастер Шеф" дав простий рецепт домашньої буженини
На своїй сторінці в Instagram переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом смачнющої домашньої буженини за 50 хвилин.
Зірка "Мастер Шеф" Пава наголосив, що буженина готується дуже просто та швидко без фольги, а мʼясо виходить неймовірно соковитим і ароматним.
Для приготування буженини переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:
- свинина (відбивна або корейка) - 1,5 кг
- гірчиця діжонська - 40 г
- лимон - 1 шт.
- оливкова олія - 30 мл
- тимʼян - кілька гілочок
- спеції: сушені томати, часник, базилік
- сіль і перець на смак
"Покупне ніколи не порівняти з цією смакотою", – радить переможець "Мастер Шеф".
На поверхні мʼяса робимо надрізи, як на відео (щоб подивитися, проскрольте вниз). З усіх боків солимо та перчимо мʼясо та трішки обсмажуємо його на розігрітій пательні з олією.
Прибираємо мʼясо з пательні. Викладаємо на неї лимон, нарізаний товстенькими кільцями, та гілочки тимʼяну. Мʼясо переможець "Мастер Шеф" ретельно змащує гірчицею та спеціями, викладає шмат зверху на лимон і відправляє в розігріту до 175 градусів духовку на 50 хвилин.
"Добре приготовлена буженина стане справжньою окрасою будь-якого столу🍽️Буженину можна відразу подавати на гаряче або дати охолонути, прибрати на ніч у холодильник", – додав переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.