Не залишай їх гнити на асфальті: рецепт пікантної "абрикосівки", підійде будь-який сорт
Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не знають, куди подіти залишки абрикосу, є дуже цікавий рецепт. Абрикосівка - це солодка наливка з абрикосу міцністю 18-20%. Наливку з абрикосу можна приготувати легко і просто в домашніх умовах.
Нам знадобляться лише 2 інгредієнти: свіжі абрикоси та горілка. Перевірений часом рецепт вже на Смачно!
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами різних страв у соціальних мережах.
Наливка з абрикосів готується з натуральних інгредієнтів, а відсутність хімічних домішок дозволяє їй максимально передати аромат і смак абрикосу. Цей напій стане приємним доповненням до дружніх розмов та відпочинку, коли збираєтесь із друзями чи родиною.
Як приготувати наливку з абрикосу?
Абрикоси миємо, видаляємо кісточки та нарізаємо маленькими кубиками. Ретельно подрібнюємо фрукти та видавлюємо сік.
На 250 мл соку беремо 350 мл горілки, перемішуємо і ставимо на 30 днів у прохолодне місце для дозрівання.
Через місяць наливку з абрикоса проціджуємо, розливаємо в пляшки і закриваємо пробками. Наливка з абрикосу готова!
Для наливки з абрикосу можна брати будь-які сорти абрикосів. Головне, щоб вони були стиглі та солодкі. Розливати наливку бажано у скляні пляшки та тримати у прохолодному місці.
Також, як посмажити картоплю, щоб страва перетворилася на ресторанний шедевр: додайте секретний інгредієнт.