Не змішуйте все й одразу: що заборонено робити при приготуванні курки, секрети спецій
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F5d5ba6bb025179e7dcbf6239b942d93d.jpg)
Курку досить складно зіпсувати, адже це один із найпростіших видів м'яса, проте багато господинь підбирають не ті спеції, через що смак може вийти ненасиченим і навіть зіпсованим.
Стандартно для запеченої курки вибирають такі спеції: часник, мелена паприка, куркума, розмарин, чебрець і майоран.
Справа в тому, що змішувати їх вкрай не рекомендується, тому що замість апетитної та смачної страви вийде суцільне розчарування. Однак не варто забувати, що сіль та перець завжди доречні.
Тимьян має сильний аромат і гострий пряний смак, який нагадує кмин і аніс. Його краще використовуватиме приготування філе. З іншими частинами курки чудово поєднується розмарин чи майоран.
Куркума надасть курці особливий смак, з дотепом. Вона підходить для запікання та для смаження. А ось бульйону, крім аромату та смаку, куркума ще подарує золотистий колір.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .