Неймовірно смачна та ніжна: рецепт кабачкової намазки від фіналістки "Мастер Шеф"
На своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати неймовірно смачну та ніжну намазку з кабачка.
"Ідеальне рішення для смачного та ситного сніданку. А головне — корисного", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
Для приготування кабачкової намазки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1 цибулина
- 3 зубці часнику
- сир плавлений - 200 г
- зелень (петрушка та кріп) - за смаком
- сіль, мелений перець - за смаком
- паприка або сушений помідор - за бажанням
Кабачок і цибулю "Мастер Шеф" Ольга Рябенко нарізає кубиками та обсмажує на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії приблизно 10 хвилин. У кінці додаємо сіль, перець і тертий часник, перемішуємо все та лишаємо охолоджуватися.
Обсмажені кабачки з цибулею разом із плавленим сиром і зеленню фіналістка "Мастер Шеф" відправляє в блендер і перебиває все до однорідної консистенції
Готову намазку перекладаємо в зручний посуд, додаємо трішки паприки або сушених помідорів за бажанням, перемішуємо та відправляємо в холодильник.
Відзначимо, кабачки не лише універсальний і смачний продукт, а й дуже корисний. Вони є джерелом вітамінів А, С і магнію, містять мало калорій і багато води, що робить їх чудовим продуктом для тих, хто слідкує за своєю вагою.