Нереально соковите м'ясо з морквою по-корейськи: господині у захваті

Нереально соковите м'ясо з морквою по-корейськи: господині у захваті

Цю страву із морквою по-корейськи можна приготувати на свято, на обід у вихідний день або ж коли просто є час, натхнення та бажання поекспериментувати.

Рецептом відбивних «під шубкою» з моркви по-корейськи поділилася фудблогерка і авторка сторінки з рецептами в Інстаграм «Recepti_dariko».

«Це дуже смачно і незвично!», - розповіла про цей рецепт фудблогерка.

Для цієї страви знадобляться такі інгредієнти: морква по-корейськи, куряче філе, майонез, сир, перець, сіль, спеції для курки, борошно та яйця для паніровки.

М'ясо із морквою по-корейськи.

Для приготування моркви по-корейськи потрібні такі інгредієнти: морква 1 кг, олія 200мл, сіль 1 ст.л., цукор 4 ст.л., оцет 5 ст.л., часник 10 зубчиків, гострий перець чилі без насіння - за бажанням, спеції для моркви по-корейськи 1 ст.л., коріандр 1 ч.л.

Моркву та часник необхідно начистити. Моркву натираємо на терці для овочів по-корейськи та перекладаємо у миску.

Зверху необхідно викласти пропущений через прес часник і дрібно нарізаний гострий перець, додати сіль, цукор, оцет, спеції і коріандр.

«У сотейник налити олію. Довести до кипіння.Залити моркву киплячею олією так, щоб масло проходило через часник і перчик(саме це надає смак), добре перемішати. Накрити та прибрати на добу в холодильник», - розповіла господиня про хід приготування моркви по-корейськи.

Куряче філе відбиваємо, обсмажуємо на пательні у паніровці. Викладаємо на деко, зверху посипаємо морквою по-корейськи.

М'ясо із морквою по-корейськи.

Змашуємо майонезом, посипаємо тертим сиром і випікаємо в розігрітій до180 градусів духовці 7-10 хвилин.

Коментуючи цей рецепт, підписниці на сторінку фудблогерки ділятсья своїми враженнями:

«Це нереально смачно!»,

«Смакота»,

«Гарний рецепт. Гадаю, буде смачно».

Смачно, як шаурма: рецепт особливого салату із морквою по-корейськи.

Класний рецепт салату із морквою по-корейськи: і ситно, і смачно.

Як ідеально приготувати моркву по-корейськи за 10 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як лікувати безсоння в домашніх умовах без таблеток: експерти кращі методи

Комуналка більше не проблема: пільги для військових та їхніх родин

Пенсійний Фонд застеріг стареньких: що може змінитися

Спрощені голубці: як приготувати голубець-пиріг за рецептом "Мастер Шефа"

Секрети смачних салатів: що треба додати для покращення

Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули

Комунальники проведуть "рейди" по домівках боржників: за несплату доведеться відповідати

Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку: час для себе та початку нових стосунків

Чому не можна митися 17 жовтня і що потрібно обов'язково відремонтувати сьогодні: прикмети та заборони на Осія

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Як заквасити капусту, щоб вона була хрумкою: рецепт від досвідчених господинь

Як правильно садити аґрус восени: садівники поділились найкращим методом

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Що не можна їсти метеозалежним людям: фахівці дали дієві поради

"Ці угоди будуть", - Isita Gaya розповіла, коли закінчиться війна з росією