Обожнюю: Хіменес-Браво з «Мастер Шеф» дав смачну та корисну ідею для сніданку

Обожнюю: Хіменес-Браво з «Мастер Шеф» дав смачну та корисну ідею для сніданку

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що обожнює авокадо, пише Politeka.net.

«До речі, я обожнюю авокадо. А ви як відноситесь до цього фрукту?», - поцікавився суддя «Мастер Шеф» у своїх підписників.

Також Ектор Хіменес-Браво розповів, що приготував собі на сніданок – це тости з гуакамоле та лососем.

Гуакамоле - традиційна страва мексиканської кухні, соус (сальса) на основі стиглого авокадо, соку лайму та солі.

Також може містити помідори, цибулю, паприку, часник, коріандр, приправи.

Зазначимо, що раніше Хіменес-Браво вже розповідав, як приготувати класичне гуакамоле.

Так, для цього знадобляться авокадо (мʼяке та стигле) - 1 шт., помідори - 2 шт., ріпчаста цибуля - 1 шт., перець чилі - 1 шт., кінза – пучок, сік лимона/лайма - 2 ст.л., а також сіль та перець на смак.

За словами судді «Мастер Шеф», спочатку необхідно помідори очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками. Авокадо відділяємо від кісточки, мʼякоть перекладаємо в миску й одразу поливаємо соком лимона. Розминаємо авокадо виделкою та додаємо до нього помідори.

Цибулю необхідно нарізати на дрібний кубик, кінзу подрібнюємо й також додаємо до суміші, солимо та перчимо страву.

Наступний крок – видаляємо насіння з чилі та дрібно нарізаємо перець. Потроху додаємо його до суміші, пробуючи страву на смак та перевіряючи рівень гостроти.

Ектор Хіменес-Браво також зазначив, що за бажанням можна подрібнити гукамоле в блендері. Це надасть страві більш кремової текстури.

Ектор Хіменес-Браво дав рецепт хрустких крилець з медом та перцем.

Також нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво рецепт правильного соусу для салата Цезар.

Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт найсмачніших курячих ніжок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

З солдатів стягують військовий збір: не можуть зрозуміти

Зеленський готує внутрішній "військовий" план

Як приготувати цвітну капусту: зірка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних салатів

В Україні зменшилась кількість нових дизельних авто

"Ворог атакував 81 ударним БПЛА": у ЗСУ розкрили подробиці нічної повітряної атаки

Пенсія в 2025 році: виплати українців можуть зрости, названо приблизний розмір підвищення

Мобілізація за випадковим принципом: як працює новий алгоритм розсилки повісток

"Поповнення у списку страшилищ": у мережі висміяли новий пам'ятник Сталіну в Росії

"У ворога наказ вийти до річки Оскіл і не рахуватися із втратами": яка ситуація на Куп'янському напрямку

Шашлик подорожчав, а свіже м’ясо ні: як змінилися ціни на свинину у жовтні

Сергій Дацюк розповів, що для України буде краще за НАТО: «Альтернатива – це отримати ядерний статус»

Кількість постачальників газу скоротилася: чи будуть зміни у рахунках українців

Зеленський назвав перший крок, який має зробити РФ для припинення війни

Як покращити пам'ять та роботу мозку: експерти поділилися робочими методами

Буковинська бригада FPV-дронами дістає росіян навіть "у найглибших норах"