Окрошка виходить неймовірно смачною: рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"
Фіналістка проєкту "Мастер Шеф - 12" Вікторія Науменко на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати найсмачнішу окрошку з заливкою на основі квасу.
Для приготування окрошки "Мастер Шеф" Вікторія Науменко бере:
- картопля варена - 350 г
- зелень - 100 г
- зелена цибуля
- відварені курячі яйця - 2 шт.
- огірки
- м’ясо копчене
- редис
Для заливки нам знадобиться:
- сметана - 50 г
- сіль і перець - за смаком
- гірчиця - 2 ч.л.
- жовтки яєчні - 2 шт.
- квас світлий - 500 мл
"Саме на справжньому живому квасі, і повірте, якщо хоч раз скуштуєте, більше не зможете відмовитись від цього смаку", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
Варену картоплю, яєчні білки, копчене мʼясо, огірок, редиску, зелену цибулю та зелень дрібно нарізаємо та складаємо в горщик чи іншу посудину.
Для заливки зірка "Мастер Шеф" Вікторія Науменко розтирає в ступці яєчні жовтки зі сметаною, гірчицею, сіллю та перцем. У кінці додаємо квас та регулюємо консистенцію на свій смак. Додаємо заливку до окрошки, перемішуємо та насолоджуємося. За бажанням можна додати більше квасу, щоб окрошка мала більш рідку консистенцію.
А ось вам і лайфхак: попередньо я заморозила квас разом з зеленню і додала до окрошки, тим самим охолодила суп,і це, повірте, смакує бездоганно", – додала "Мастер Шеф" Вікторія Науменко.
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.