Оладки вийдуть смачнішими та кориснішими за звичайні: простий рецепт із доступних інгредієнтів
Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", кулінарна блогерка Тетяна Юшина запропонувала українцям рецепт смачнющих вівсяних оладок із яблуком.
⠀
"Дуже смачні та корисні оладки на вівсянці. Урізноманітніть свої сніданки цим рецептом!", – радть кулінар.
Для приготування вівсяних оладок із яблуком нам знадобляться такі інгредієнти:
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 1 яйце
- 1 склянка кефіру
- 1 яблуко
- дрібка солі
- 0,5 ч.л. соди
- цукор - за смаком (блогерка взагалі не додає)
- борошно - якщо тісто вийде рідкувате, то може знадобиться 1-3 ложки
Спершу заливаємо вівсяні пластівці кефіром і залишаємо їх на 10-15 хвилин. Після цього додаємо сіль, цукор, соду, яйце, яблуко, натерте на великій тертці, і добре все перемішуємо до однорідності.
За необхідності можна додати до тіста трішки борошна.⠀
"Якщо тісто вийшло рідкувате, а таке може бути, якщо яблуко дуже соковите, додати 1-2 ложки борошна", – пояснила Тетяна Юшина.
Смажимо вівсяні оладки на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії на середньому вогні з обох боків.
Підписники кулінарки випробували цей рецепт оладок і поділилися враженнями:
"класний рецепт! щойно приготувала, смачно😍";
"Вівсяні оладки - казка!! І з яблуками робила, і з чорницею, і з лохиною!! Швидко, смачно і для шлунку не важко";
"Готувала, дуже і дуже смачні оладки, робила із цільнозернової вівсянки, СУПЕР 🔥".
Не гірше за торт - "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт чізкейку з різними сортами сиру.
Найсмачніші вареники на пару - зірка "Дизель Шоу" розповіла перевірений рецепт.
На таких варениках можна худнути - Боржемська зі "Зважені та щасливі" розкрила власний рецепт.