Омлет буде ще пишнішим, якщо додати один інгредієнт: рецепт чудового сніданку

Омлет буде ще пишнішим, якщо додати один інгредієнт: рецепт чудового сніданку

Рецептом омлету, який можна передавати із покоління в покоління поділилася фудблогерка Юлія Сенич.

Такий омлет, каже кулінар, виходить настільки пишним, що підіймає кришку пательні.

Отже, потрібні такі інгредієнти: 3 яйця, сіль і перець за смаком, молоко – 5 ст.л, майонез – 1 ч.л, олія для смаження і борошно – 1 ст. л. з гіркою.

Всі інгредієнти необхідно змішати, щоб не було грудочок.

Пательню змащуємо олією, розігріваємо і виливаємо омлет. Готуємо сніданок на середньому вогні під кришкою.

«Кришку не відкриваємо!», - попередила Юлія, додавши, що на приготування такого омлету піде всього хвилин 10.

Як приготувати пухкий омлет.

Як приготувати пухкий омлет.

Такий рецепт омлету викликав суперечки серед користувачів Інстаграм. Мовляв, у класичний омлет борошно не додають. Інші ж заперечують – все залежить від особистих уподобань.

«Я обожнюю саме такий омлет! І для мене це ОМЛЕТ, хоча чоловік теж вопить, що омлет без борошна, але я додаю трохи гашоної соди в кінці, роблю його трохи солодким і зверху , як прихватиться, кладу сиру пару шматочків, накриваю кришкою. Сир попливе , трохи масла вершкового і смакота»,

«В омлет борошна не потрібно»,

«Судячи з коментарів, для людей які ніколи не добавляли в омлет борошно відкриття Америки трапилось»,

«Треба спробувати!».

Як приготувати пухкий омлет.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Доведеться віддати 270 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на свинячий ошийок, грудинку та шашлик

Емоційний підйом та фінансові питання: астрологічний прогноз на 12 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Чому 12 жовтня не можна запитувати "хто там?" і треба боятися зорепадів: прикмети та заборони на Андроніка

"До кінця...": відома тарологиня "побачила", що чекає на Україну на фронті перед морозами

Равлики з лавашу з сиром: незвичайний рецепт для ситної вечері, відео

Виїзд чоловіків за кордон: які документи потрібні

Як правильно посадити петрушку в жовтні: секрети раннього врожаю

Штрафи за тонування: що українцям потрібно знати про "неправильне" скло

Корисний овочевий салат до будь-якого столу: смачно, яскраво та поживно

У ваших кишенях може бути скарб: за 10 копійок можна отримати десятки тисяч гривень

Чим і як правильно підгодувати ґрунт восени: щедрий врожай гарантовано

Тарифи на тепло: кому можуть перерахувати платіжку

Як діти на тривалому лікуванні в Україні можуть продовжувати навчання: поради та програми

Анна Атаманова розповіла, чому насправді перенесли «Рамштайн»: «Є багато моментів, які…»

Чим підживити малину в жовтні, щоб мати гарантований врожай: хитрощі садівників