Перевірений рецепт маринованої капусти: можна їсти вже через три дні

Перевірений рецепт маринованої капусти: можна їсти вже через три дні

Маринована капуста – це справжнє кулінарне диво. Вона смачна, хрумка і підходить до будь-яких страв.

Мариновану капусту можна споживати відразу після приготування, зважаючи на рецепт, а можна приготувати на найближче майбутнє.

Перевірений рецепт маринованої капусти.

А завдяки рецепту, яким поділилася Anna Kindiy, хрумку і соковиту мариновану капусту можна буде куштувати вже через три дні.

«Хочу поділитися смачним перевіреним рецептом маринованої капусти. Це класна сезонна страва!», - зазначила Ганна, пропонуючи свій рецепт маринованої капусти шматками.

І, за словами господині, трилітрова банка маринованої капусти готується наступним чином: 1,5 л води закип‘ятити, додати 50 г цукру, 50 г солі, 200 мл оцту 9%, укроп( за бажанням),лавровий листок (2шт) і перець духмяний (7шт) за смаком.

Маринад необхідно остудини і залити в банку.

«Банку накрити полотняною серветкою. Ось і все! За три дні закуска готова», - розповіла господиня, додавши, що прикрити капусту можна не серветкою, а кришкою.

Перевірений рецепт маринованої капусти.

Також Ганна пояснила, що таку капусту вона добу тримала без холодильника.

«А потім в нього поставила, можна зразу в холодильник, це не принципово. Капуста набере оцет хоч при кімнатній температурі, хоч у холодильнику», - запевнила господиня.

Зазначимо, що в маринованій капусті зберігаються всі ті ж корисні речовини, які є в свіжому овочі. Крім того, в маринованому овочі вони зберігаються довше, томущо крім смакових якостей маринад має консервуючі властивості.

Маринована капуста, окрім іншого, підсилює стійкість до стресів, допомагає справлятися з авітамінозом.

Шеф-кухар дав рецепт небезпечно смачного салату за 15 хвилин: захочеться ще.

Капуста "Пелюстка": Літвінова з "Мастер Шеф" дала простий і суперсмачний рецепт.

Низькокалорійний салат із пекінської капусти і курки: без жодної краплі майонезу.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як правильно посадити петрушку в жовтні: секрети раннього врожаю

Штрафи за тонування: що українцям потрібно знати про "неправильне" скло

Корисний овочевий салат до будь-якого столу: смачно, яскраво та поживно

У ваших кишенях може бути скарб: за 10 копійок можна отримати десятки тисяч гривень

Чим і як правильно підгодувати ґрунт восени: щедрий врожай гарантовано

Тарифи на тепло: кому можуть перерахувати платіжку

Як діти на тривалому лікуванні в Україні можуть продовжувати навчання: поради та програми

Анна Атаманова розповіла, чому насправді перенесли «Рамштайн»: «Є багато моментів, які…»

Чим підживити малину в жовтні, щоб мати гарантований врожай: хитрощі садівників

Українка намагалася зробити клізму 6-місячній крихітці термометром, хірурги не повірили своїм очам

Мінус 30 грн у чеку: супермаркети різко знизили ціни на оселедець, скумбрію та коропа

Ласощі без випічки: швидкі солодощі з печива від "Мастер Шефа" Глинської

Точно будуть поважати: 15 простих але дієвих правил шляху до самодосконалення

Як відновити родючість ґрунту та збільшити врожай: городники дали важливі поради

Мобілізація в обхід ТЦК: що змінилося для військовозобов'язаних