Підготуйтеся до шашликів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт найкращих фаршированих грибів
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом чудових фаршированих грибів, які ідеально підходять для шашлику.
Інгредієнти:
- 0,5 кг печериць
- 300 г фаршу з індички
- 30 г зеленого лука
- 15 г кінзи
- 3-4 ст. ложки рослинної олії
- 3-4 ст. ложки соєвого соусу
- 1/2 чайної ложки сушеного часнику
- Шампури з нержавіючої сталі
- фольга
- Червоне вугілля або будь-який інший вид вугілля для мангалу
Приготування:
Обережно вийміть ніжки з печериць, залишивши тільки капелюшки, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Викладіть капелюшки на тарілку.
Приготування начинки:
У мисці змішайте фарш з індички, дрібно нарізану зелену цибулю, подрібнену кінзу, сіль та перець за смаком.
Фарширування печериць:
"Мастер Шеф" Литвинова додає, наповніть кожен капелюшок фаршем, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.
Маринад для печериць:
У невеликій мисці змішайте олію, соєвий соус і сушений часник.
Розташуйте фаршировані печериці в маринаді, забезпечуючи рівномірне покриття. Дайте їм постояти у маринаді близько 15-20 хвилин.
Розігрійте вугілля на мангалі до готовності. Нанизуйте шампури на шампури із нержавіючої сталі.
Загорніть кожен шампур у фольгу. Покладіть шампури на ґрати мангалу і смажте близько 20-25 хвилин, періодично перевертаючи, додала "Мастер Шеф" Литвинова.