Пікантна кабачкова ікра, яка ніколи не набридне: ресторатор дав рецепт

Пікантна кабачкова ікра, яка ніколи не набридне: ресторатор дав рецепт

Секрет такої кабачкової ікри з гострим перцем. Така закуска особливо сподобається тим, хто полюбляє страви «із вогником».

Отже, для приготування кбачкової ікри ресторатор Савелій Лібкін пропонує взяти таі інгредієнти: Ранні маленькі кабачки без сім’я 1,5 кг, червоні солодкі перці - 200 г, помідори – 1 кг, цибуля – 300 г., чвсник – 100 г, стручок гострого червоного перцю – 1 шт, лимон – 1 шт, оливкова олія – 300 мл, сіль і перець за смаком.

Перший крок у приготуванні кабачкової ікри – помідори ошпарюємо окропом та знімаємо шкірку. Потім звільняємо від насіння і ріжемо кубиками. Кабачки миємо і теж ріжемо кубиками.

«Цибулю і часник шаткуємо скибочками. Гострий перець очищаємо від насіння і теж шаткуємо скибочками», - розповів Лібкін про хід приготування кабачкової ікри на своїй сторінці у Facebook.

Солодкий перець ресторатор радить обпалити на вогні і почистити від шкірки. Потім розрізаємо перець, видаляємо насіння та плодоніжку. Нарізаємо м'якоть перцю кубиками.

Цибулю, часник та гострий перець пасеруємо в оливковій олії на повільному вогні 15 хвилин, помішуючи до появи ознак карамелізації.

Наступни крок - додаємо до цибулі з часником кубики кабачків, помідорів та болгарського перцю.

Тушкуємо і через 10 хвилин додаємо сік лимона. Тушкуємо ще 5 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

На цьому етапі ресторатор радить спробувати кабачкову ікру і довести до готовності при дуже слабкому кипінні ще 20 хвилин.

«Додаємо оливкову олію, що залишилася, і вимикаємо вогонь. Доводимо до смаку сіллю та перцем. Можна додати дрібно нарізану петрушку», - розповів ресторатор про останні кроки у приготуванні кабачкової ікри.

Кабачки по-корейськи: шеф-кухар дала рецепт швидкої та суперсмачної закуски.

Курячі сердечка вийдуть нереально смачними: Клопотенко розкрив секрет страви.

Як приготувати закуску з кабачків по-новому: рецепт, в якому нічого зайвого.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Держекоінспекція припинила незаконного вилов біоресурсів на Київщині

Ніжна курочка у вершково-томатному соусі: як зробити м'ясо м'яким та смачним

Нардеп-втікач Дмитрук долучився онлайн до голосування у Раді

Компенсація та санаторій: хто має право на безкоштовне оздоровлення

Мережу вразила історія про квадроберів, літню жінку і безхатька

Ціна знизиться з 4,32 до 2,64 грн за 1кВт/год: тариф на електроенергію з жовтня змінився не для всіх

У ГУР доповіли про виведення з ладу російського тральника "Обухов"

Ірина Білик знову зробила це з Дімою Коляденком: "Дякую, сонечко..."

До гречки чи картоплі: як приготувати смачні курячі тефтелі, простий рецепт

Нові правила мобілізації: ухилянтів притиснули остаточно

Збиття з Patriot російських "Кинджалів" потрапило на відео

Скільки можна заощадити на нічному тарифі на електроенергію

Шмигаль висунув Фіцо ультиматум щодо російських нафти й газу

Дали менше часу для відвідування ТЦК: Кабмін значно скоротив терміни явки за повісткою

Вчені зафіксували дивне випромінювання під час грози – допоможе пояснити причину блискавки