Пиріжки просто вау: кулінар розкрила родинний рецепт

Пиріжки просто вау: кулінар розкрила родинний рецепт

Пиріжки з картоплею, капустою або будь-якою іншою начинкою – страва, від якої неможливо відмовитись.

Так, начинка може бути різною, бо найголовніше при приготуванні пиріжків – тісто.

Авторка кулінарного блогу «cook_with_me_at_home» поділилася рецептом, за яким готують в її родині.

«Цим рецептом завдячую своїй тьоті, яка смажить роками ці неймовірні пиріжки», - зазначила авторка кулінарного блогу.

Пиріжки, рецепт.

За її словами, начинка для пиріжків може бути будь-яка - варені яйця з зеленою цибулькою, тушкована капуста, картопля.

Для своїх пиріжків фудблогерка обрала відварене мʼясо з рисом.

Отже, для приготування тіста знадобляться дріжджі – 25 г, сіль – 1/2 ч.л., цукор – 1/2 ст.л., вода – 1 скл., олія – 1 ст.л., борошно – 2 скл.

Хід приготування пиріжків - на дріжджі висипати сіль, цукор, перемішати, щоб дріжджі розстали. Додати теплу воду. Все гарно вимішати. Додати олію, перемішати.

«Поступово просіяти борошно, гарно вимішуючи за кожним разом. Тісто має бути, як густа сметана. Я дала тісту трохи постояти під рушничком, але можна одразу з ним працювати», - зазначила кулінар.

Далі починаємо формувати пиріжки.

«Руки весь час мають бути змащені олією», - попередила кулінар.

Пиріжки, рецепт.

Пиріжки, рецепт.

Як формувати пиріжки - ложкою, теж змоченою в олії, набираємо тісто, викладаємо в руку, формуємо паляничку, в центр якої викладаємо начинку. Зіщіплюємо краї, формуємо пиріжок.

Смажити пиріжки треба в добре розігрітій олії на помірному вогні з двох боків до рум‘яної скоринки.

Коментуючи цей рецепт пиріжків, підписники фудблогерки зазначають, що рецепт дуже вдалий.

«Сьогодні смажила по вашому рецепту з мʼясом і сливовим повидлом - це смачно дуже …Пухкі всередині, а зверху хрусткі»,

«Щойно приготувала ці пиріжки- чудовий рецепт, швидкий, легкий. Пиріжечки дуже пухкенькі і смачні. Ліпити легко…»,

«Це рецепт таких пиріжків, які просто ВАУ»,

«Дуже давно шукала такий рецепт».

Фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт ажурних млинців.

Млинці, які вийдуть у всіх з першого разу - неймовірно смачний рецепт.

Ароматні налисники - рецепт, щоб млинці вийшли тонкими

Поділитися сюжетом

Останні новини

Бригада «Гарт» показала, як спрацювала по цілях ворога на Вовчанському напрямку

Як приготувати сметанник "Баунті" без випічки: простий рецепт

Незаконні борги та штрафи за комуналку: адвокат дав пораду споживачам

«По-білоруськи, чисто, акуратно»: Лукашенко заговорив про вибори в Білорусі

Депутат "обвів державу навколо пальця": до його кишені незаконно потрапили 15 млн грн

Поширюється швидше, ніж очікувалося: що чекати від нового "вірусу-мутанта" ХЕС

«Вийшов з-під контролю»: експерт із кібербезпеки пояснив, що могло статися з Telegram-ботом «Резерв+»

Як смачно приготувати горох: простий рецепт ідеального горохового пюре

Як повернути субсидію, якщо її скасував ПФУ: українцям дали шанс

Одна з запущених по Україні ракет могла впасти на Бєлгородщині

Як громадам України поповнити свій бюджет: джерела, де шукати гроші

Чоловік відмовився воювати через хвору тещу: суд розглянув це пояснення

У Ростові після вибуху загорівся цех з виробництва металопластикових вікон

Проблеми з опаленням в Україні: ці дрова точно не підійдуть, можна не розраховувати

В МЗС Франції відреагували на План перемоги та запрошення України в НАТО