Пишний і соковитий омлет, який поверне в дитинство: рецепт від Хіменеса-Браво
Більше того, за словами ресторатора, шеф-кухаря і судді «Мастер Шеф» Ектора Хіменеса-Браво, смак цього омлету здатен повертати в дитинство.
«Він дуже легкий в приготуванні, а виходить пишним, пористим та соковитим.
І точно поверне вас в дитинство своїм смаком та домашнім ароматом», - розповідав Ектор на своїй сторінці в Інстаграм.
Омлет за рецептом Ектора Хіменеса-Браво готується в духовці і для цього потрібні такі інгредієнти: яйця — 5 шт, олія оливкова — 20 г, шпинат — 50 г, соус песто — 50 г, черрі — 60 г, чорні оливки — 50 г, сир в розсолі — 50 г.
Приготування пишного омлету в духовці дуже просте. Форму, де буде запікатися омлет, необхідно застелити пергаментом.
Потім додати шпинат та вбити яйця.
Рецепт пишного і соковитого омлету в духовці.
Додаємо до омлету соус песто, Черрі та оливки – перемішуємо.
Зверху посипаємо омлет сиром і ставимо в духовку.
Пишний омлет в духовці запікаємо 15 хвилин при температурі 180°.
Рецепт пишного і соковитого омлету в духовці.
Рецепт пишного і соковитого омлету в духовці.
Цей рецепт надихнув багатьох підписників на сторінку Ектора Хіменеса-Браво поділитися своїми уподобаннями щодо омлету і страв з яєць:
«А ще замість пергаменту можна взяти лаваш»,
«А я омлет взагалі не люблю, але якщо яйця, то тушкую багато цибулі і туди вбиваю яйця, солю накриваю кришкою і дивлюсь, щоб жовточки були м'ягкі , дуже смачно»,
«Обожнюю омлет з овочами!».