Піца без тіста: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачного картопляного пирога
Шеф-кухар і ресторатор, суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати неймовірно смачний пиріг-піцу на основі картоплі.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що картопля може бути не лише гарніром, а й основою для різноматнітних смачних страв, і така піца – цьому ідеальний доказ.
Для основи піци "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав 500 г картоплі: добре вимив її та відварив у мундирах до готовності. Чистити варену картоплю від шкірки не потрібно, просто викладаємо її в форму, змащену приблизно 2 ст.л. олії, розминаємо та формуємо дно та бортики пирога-піци.
Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішав 3 ст.л. кетчупу та 2 ст.л. майонезу. Змащуємо картопляну основу соусом, підсолюємо та перчимо за смаком.
З начинками для такої піци можна експериментувати. Цього разу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав такі інгредієнти:
- 150 г бекону
- 200 г помідорів чері
- листя шпинату
- 150 г твердого сиру
На соус викладаємо бекон, нарізаний невеликими шматочками, розрізані навпіл помідорки чері та листя шпинату. Зверху щедро посипаємо піцу тертим сиром.
Віпикати картопляну піцу треба в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин, щоб отримати апетитну золотисту скоринку.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.