Піца із хліба за півгодини: "Мастер Шеф" Литвинова дала швидкий рецепт смачної закуски
Цього разу зірка "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати піцу всього за 25 хвилин із інгредієнтів, які точно є у вас вдома
Інгредієнти:
- 12 скибочок тостового хліба
- 100 мл оливкової олії
- 20 г базиліка або петрушки
- 160 г томатного соусу
- 160 г моцарели
- 100 г шинки
- 2 зубчики часнику
Приготування:
Виріжте кола з тостового хліба, використовуючи склянку, радить "Мастер Шеф" Литвинова. У металевій формі для випікання сформуйте кошики з хліба. Це можна зробити руками або використати склянку меншого діаметру для зручності.
Наріжте часник та базилік або петрушку. Змішайте з оливковою олією. Промажте кожен хлібний кошик отриманою сумішшю.
Поставте кошики в розігріту до 180 °C духовку та запікайте 10 хвилин. Поки кошики запікаються, наріжте шинку та моцареллу, додала "Мастер Шеф" Литвинова.
Дістаньте кошики з духовки, намажте їх томатним соусом. Викладіть шинку всередину, а зверху розмістіть моцареллу. Поверніть кошики в духовку і запікайте ще 10 хвилин, допоки моцарелла не розплавиться і не почне золотитися.
"Мастер Шеф" Литвинова зауважила, перед подачею найкраще дати кошикам трохи охолонути, трохи холодними міні-піци будуть навіть смачнішими.