Покращений рецепт: фіналістка "Мастер Шеф" показала, як приготувати рулетики з баклажана
Зірка тринадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Альона Московченко у себе в Instagram поділилася рецептом швидкої та дуже смачної закуски з баклажанів і сиру.
"Коли починається сезон свіжих овочів, я готова її їсти кожен день", – наголосила зірка "Мастер Шеф".
Для приготування смачних баклажанових рулетиків із сиром "Мастер Шеф" Альона Московченко бере такі інгредієнти:
- баклажани — 2 шт.
- сир фета — 50 г
- бринза (краще овеча) — 50 г
- базилік (зелений або фіолетовий) — невеликий пучок
- горіхи (кедрові) — 30 г
- помідори — 2 шт.
- часник — 2 зуб.
- олія для смаження
- сіль і перець — за смаком
Баклажани "Мастер Шеф" Альона Московченко миє, нарізає на тоненькі слайси, підсолює та лишає на деякий час, щоб вони випустили зайву рідину та гіркоту.
Для сирної начинки фету, бринзу, кедрові горішки, лястя базиліку і часник перебиваємо блендером до однорідності. Помідори просто нарізаємо на шматочки.
Слайси баклажану обсмажуємо на розігрітій пательні з достатньою кількістю олії до золотистості. Обсмажені баклажани викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
На край кожного шматочка баклажану "Мастер Шеф" Альона Московченко викладає трішки сирної пасти, додає помідор і загортає рулетики.
"Насолоджуйтесь одразу після приготування, поки баклажани ще трішки хрусткі по краях!", – радить фіналістка "Мастер Шеф".