Прямо з Франції: Ольга Мартиновська дала рецепт ну дуже смачної пісної страви
Різдвяний пост у християн східного обряду розпочався 15 листопада, нагадує Politeka.net.
Для тих, хто дотримується посту, може стати у нагоді один із рецептів відомого ресторатора та судді «Мастар Шеф» Ольги Мартиновської.
«Це ще один секрет, який допоможе вам урізноманітнити ваш щоденний раціон. Рецепт чудової страви з цибулі - прямо з Франції», - говорила про цей рецепт пісної страви Ольга Мартиновська.
Для приготування цієї пісної страви за рецептом Ольги Мартиновської знадобляться такі інгредієнти: цибуля різних сортів - 1 кг (порей, ріпчаста, червона, шалот), олія - 500 г, біле вино - 100 мл, овочевий бульйон - 1-1,5 л , цукор - 20 г, сир тофу та сіль за смаком.
До супу можна буде додати хлібці чи грінки.
Для приготування пісного цибулевого супу за рецептом Ольги Мартиновської необхідно нарізати цибулю пір'ям і протушкувати на олії до легкого золотистого кольору 15-20 хвилин.
Потім необхідно додати вино, сіль та цукор. Продовжуємо тушкувати близько 20 хвилин – до випаровування вина.
Наступний крок – додаємо овочевий бульйон та варимо на повільному вогні під кришкою ще 20 хвилин.
Тофу обсмажуємо з усіх боків, кладемо на грінки і додаємо прямо в суп.
«Цибулевий суп – це французька класика. Напевно перше, що в мене запитують мої друзі та шанувальники, які їдуть до Парижа: «Де можна поїсти смачний цибулевий суп?». І справді непросто знайти його смачний, бо сьогодні його стали пюрувати, додавати якісь сухі бульйони для наваристості», - розповідала Ольга Мартиновська на своєму YouTube-каналі "Оля куховарить".
Традиційний цибулевий суп готується на яловичому насиченому бульйоні, проте суддя "Мастер Шеф" відеозмінила рецепт для тих, хто не їсть м'яса.