Простий рецепт шоколадного брауні від зірки "Мастер Шеф": лише 6 інгредієнтів
Зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Макс Пустовіт на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати суперсмачне та насичене шоколадне брауні.
Це ідеальний десерт для любителів шоколаду, адже готується він дуже просто та з мінімальної кількості інгредієнтів.
"Простий десерт всього з 6-ти інгредієнтів", – відзначив учасник "Мастер Шеф"
Для приготування брауні "Мастер Шеф" Макс Пустовіт бере такі інгредієнти:
- чорний шоколад (70,5%) - 300 г
- вершкове масло 82% - 240 г
- цукор білий - 200 г
- мигдаль смажений - 150 г
- борошно пшеничне - 150 г
- яйця - 300 г (5 шт.)
Чорний шоколад разом із вершковим маслом "Мастер Шеф" Макс Пустовіт розтоплює на водяній бані, щоб миска з шоколадом не торкалася води. Обсмажені горіхи подрібнюємо ножем.
У миску вибиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером до посвітління маси та збільшення в обʼємі. До яєчної маси додаємо шоколад із маслом, подрібнений мигдаль, всипаємо просіяне борошно та перемішуємо до однорідності.
Готове шоколадне тісто "Мастер Шеф" Макс Пустовіт виливає в форму 20х20 см, дно якої застеляє фольгою. Випікаємо брауні в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин.
"Брауні краще не допекти, ніж перепекти. Можна їсти теплим або вже холодним, на ваш смак", – пояснив учасник "Мастер Шеф" Макс Пустовіт.