Просто, швидко, смачно та бюджетно: рецепт паштету з баклажанів та курячої печінки
Якщо ви шукаєте рецепт ситної та незвичайної консервації на зиму, зверніть увагу на цей печінковий паштет із баклажанами.
Його можна подавати з грінками, гарячою картоплею і всім, чого тільки душа забажає.
Рецепт простий і не триває багато часу, а підказала його Олена на своєму YouTube каналі "Щоденник життя".
Які інгредієнти потрібні:
- Баклажан 2 кг
- Печінка куряча 1 кг
- Морква 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Олія вершкове несолоне 250 г
- Рослинна олія 125 мл
- Сіль кам'яна 3 ч. л.
- Перець чорний мелений 1 ч. л.
- Лавровий лист 4 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
Всі овочі вимийте, баклажани запікайте до м'якості. Печінку промийте та відваріть до готовності.
Моркву та цибулю почистіть, моркву натріть на велику тертку, цибулю дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву, перемішайте і тушкуйте до м'якості.
Баклажани наріжте шматочками і перекрутіть через м'ясорубку. Потім перекрутіть печінку та піджарювання. У перекручену масу додайте масло, сіль, перець, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину.
За цей час простерилізуйте банки та кришки. Розкладіть паштет у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками.
Раніше ми повідомляли, що грибні котлети і смачніші, і дешевші, ніж м'ясні: рецепт, який усі хочуть спробувати восени.