Рецепт дієтичного майонезу від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: швидко та смачно
Цього разу у себе в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом ідеального домашнього майонезу.
По-перше, такий майонез готується з варених яєць, тому він повністю безпечний, і ви не ризикуєте заразитися на сальмонельоз.
По-друге, цей соус містить мінімальну кількість олії, щоб він був нежирним і менш калорійним.
По-третє, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додав до соусу солоний огірок і зелень, тому він має особливий смак.
Ну а четвертий плюс – готується цей соус дуже просто та швидко.
Щоб приготувати покращену версію майонезу, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- огірки солоні - 2 шт.
- 10 г петрушки
- 30 г оливкової олії
- сік половинки лимона
- 5 г гірчиці
- 2 г солі
- 4 г цукру
- 2 г чорного меленого перцю
- 3 яйця (варені круто)
Петрушку та солоні огірки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво дрібно нарізає.
Варені яйця, олію, лимонний сік, сіль, цукор, мелений перець і гірчицю відправляємо в чашу блендера та перебиваємо до однорідності, до консистенції майонезу. Додаємо до соусу нарізані огірки та петрушку, перемішуємо – і наш майонез готовий.
Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився ще одним швидким рецептом майонезу з варених яєць. Для цього просто перебиваємо до однорідності три яйця, 80 г води, 50 г оливкової олії, 1 ст.л. винного оцту та додаємо сіль за смаком.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.