Рецепт для ленивых: шеф-повар показала, что приготовить из фарша и вафельных коржей

Рецепт для ленивых: шеф-повар показала, что приготовить из фарша и вафельных коржей

Готовится ленивая бризоль очень просто и быстро: фарш кладется между двумя вафельными коржами, обмакивается в кляр и жарится до аппетитной корочки.

Рецептом поделилась шеф-повар Валентина Кущ. Она рассказала, что это блюдо ее детства, и бабушка часто готовила его на праздничный стол.

Для приготовления ленивой бризоли нам понадобятся следующие ингредиенты:

  • фарш – 500 г (шеф-повар использовала свинина-говядина)
  • лук – 1 шт.
  • вафельные коржи – 6 шт.
  • яйца – 3 шт.
  • молоко – 2-3 ст.л.
  • соль и перец – по вкусу
  • растительное масло для жарки

К фаршу добавим натертый на мелкой терке лук, солим, перчим и перемешиваем начинку до однородности. По желанию в начинку можно добавлять зелень, сыр или овощи.

На вафельный корж тоненьким слоем выкладываем мясную начинку, а сверху накрываем вторым коржом.

В миске смешиваем до однородности яйца и молоко.

"Если у Вас тоже были большие коржи, то режем их на несколько частей. Как раз они должны немного промокнуть от фарша и не будут сильно ломаться", – пояснила шеф-повар.

Также шеф-повар отметила, что есть уже порционные, маленькие вафельные коржи, они более удобны, потому что их не нужно резать, поэтому можете использовать их.

Каждую бризоль погружаем в яично-молочную смесь, выкладываем на разогретую сковороду с растительным маслом и жарим на среднем огне до золотистости с обеих сторон.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ліміт на перекази з "картки на картку": експерти розповіли про "чорні списки" та ризики порушення банківської таємниці

Директори двох клінік під прикриттям програми сурогатного материнства за гроші допомагали самотнім іноземцям стати батьками

Високі ціни на рибу та морепродукти лякають споживачів: де купувати, щоб заощадити

Колега депутатки Безуглої звинуватив її у підриві обороноздатності країни

Зеленський зустрівся з Рютте у Києві: головні тези їхніх заяв

На сковороді зручніше: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити швидкий фруктовий пиріг

В Польщу через Білорусь: прикордонники затримали українця, що добу блукав лісом

Як не спустити всі гроші на ремонт: помилки, яких можна уникнути

У Києві показали новий потяг метро

Кіберактивісти Head Mare розповіли свою версію вибухів у Торопці

Навіть без тепла платити доведеться: за що українцям виставляють рахунки

В українському банку виявили фінансові махінації на сотні мільйонів: корупційна схема діяла 5 років

Компанія-виробник дронів розповіла, як ТЦК "викрали" їхнього головного інженера

До України йдуть дощі та потужні зливи - синоптики сказали, де і коли буде негода

В Харківській області через лісову пожежу згоріло ціле селище