Рецепт голубців із пекінської капусти: ніжніші та соковитіші, ніж звичайні

Рецепт голубців із пекінської капусти: ніжніші та соковитіші, ніж звичайні

Пекінська капуста – це спарвді дивовижний овоч, який можна додавати у велику кількість страв. Починаючи від звичайних салатів і закінчуючи маринуванням, тушкуванням і додаванням у супи і борщі.

Також із пекінської капусти можна приготувати голубці.

«Голубці виходять надзвичайно ніжними та м'якими в порівнянні з класичними», - каже про такий варінт голубців фудблогерка і авторка сторінки «Man_darinka.food».

Кулінар пропонує приготувати голубці не тільки із пекінської капусти, а ще й в клярі.

«Завдяки кляру та паніровці вони виходять хрусткими зовні та м'якими й соковитими всередині. Для приготування начинки можна використовувати свинину або яловичину, для більш дієтичного варіанту підійде курка або філе індички», - зазначила господиня.

Інгредієнти для приготування голубців знадобляться такі: пекінська капуста – 1 шт., червона цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., свинина чи яловичина – 550 г, томатна паста – 50 г, вода – 100 л;, курячі яйця – 2 шт., пшеничне борошно – 3 ст. л.; панірувальні сухарі – 100 г; оливкова олія – 100 мл; сіль – 10 г; чорний мелений перець – 5 г.

Голубці із пекінської капусти.

Крок перший – цибулю ріжемо кубиком, викладаємо на пательню з розігрітою олією. Помішуючи, пасеруємо овочі на повільному вогні 3-5 хвилин.

Далі моркву необхідно натерти на великій терці, додасти до цибулі. Перемішуючи овочі, обсмажуємо на повільному вогні ще 5 хвилин.

М'якоть свинини або яловичини необхідно помити, порізати невеликими кубиками і додати на пательню з овочами.

«Продовжимо готувати інгредієнти разом на повільному вогні під кришкою, поки м'ясо не змінить колір», - розповіла фудблогерка про хід приготування.

Далі беремо томатну пасту і розводимо гарячою водою, перемішуємо. Додаємо томатний соус у пательню, накриваємо кришкою і тушкуємо м’ясо з овочами на повільному вогні хвилин 30.

Наступний крок – пекінську капусту слід розібрати на окремі листочки, перекласти у глибокий посуд і залити окропом. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

Голубці із пекінської капусти.

Тушковане м’ясо з овочами викладаємо у чашу блендера, додаємо сіль і перець, і подрібнюємо інгредієнти до однорідності.

Листя пекінської капусти необхідно обсушити. Викладаємо на них 2 ст. л. начинки, залишаючи краї листя вільними і загортаємо голубці у вигляді рулетів, починаючи з основи листа.

Для паніровки у глибокі мисці необхідно змішати 2 яйця та 3 ст. л. просіяного борошна, додати сіль. Занурюємо кожен колубець у кляр, а потім запаніровуємо їх в подрібнених сухарях.

Останній крок у приготуванні голубців із пекінської капусти – викладаємо голубці на пательню з розігрітою олією і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого відтінку з усіх боків.

Салат із пекінської капусти, який стане окрасою столу.

Найсмачніший салат "Цезар" із пекінської капусти.

Як приготувати смачну заправку до салату із пекінської капусти.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Мільйони українців можуть залишитися без води та опалення

Як приготувати сирну запіканку: рецепт неймовірно ніжної страви

Миколаїв вийшов в лідери за дотриманням мовного закону

Через російську атаку в Києві отримав пошкодження багатоквартирний житловий будинок

Земля в Україні стрімко дорожчає: у чому причина

Шанс ще не втрачено: як підключити пільговий тариф на світло під час опалювального сезону

Аномальна погода чекає на українців цієї зими: несподіваний прогноз синоптиків

"Жахливі запахи гнилі та крики": досвід клінічної смерті жінки, якої не було у світі живих цілих 11 хвилин

Нацбанк виводить з обігу частину грошей: де можна обміняти старі купюри

Як виростити пишні хризантеми: садівники розкрили секрети

Гуманітарна допомога для переселенців: куди звертатися за продуктовим набором

Нічні рейди ТЦК по злачних місцях нічого не дадуть нашим Збройним силам, - Дмитро Співак

Новий опалювальний сезон в Україні: які тарифні "сюрпризи" він принесе

Осінній гарбузовий суп з томатами: бюджетний рецепт від "Мастер Шефа" Ярославського

В'ялені томати в духовці: простий рецепт від зірки "Мастер Шеф"