Рецепт ідеальної закуски за 10 хвилин: "Мастер Шеф" Глінська показала, що приготувати з плавленого сиру
Зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як швидко та з простих інгредієнтів приготувати смачнющу єврейську закуску.
Єврейська закуска – це насправді радянська страва, яка не має стосунку до єврейської кухні, але все одно вона дуже смачна. Це намазка з сиру та яєць із додаванням часничку та майонезу, але "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська покращила рецепт, зробивши зручну та красиву подачу.
Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти для приготування єврейської закуски:
- плавлений сир - 270 г
- яйця - 2 шт.
- майонез - 40-50 г
- часник - 2 зуб.
- білий хрін - 1 ч.л.
- грецькі горіхи - 50 г
- сіль - на смак
Готується єврейська закуска дуже швидко - нам знадобиться лише 10 хвилин.
Яйця "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська відварює, охолоджує, чистить і натирає на дрібній тертці. Плавлений сир також дрібненько натираємо.
Додаємо до яєць із сиром вичавлений часник (серцевинку часнику краще видалити). Також додаємо майонез, хрін, сіль на смак і все перемішуємо до однорідності.
Грецькі горіхи обсмажуємо, а потім подрібнюємо до стану крихти (не дуже дрібної).
З сирно-яєчної маси "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська формує кульки, обвалює ожен у подрібнених горішках – і наша єврейська закуска готова. Вона чудово підійде як для святкового столу, так і хоч на щодень.