Рецепт квашеної капусти з медом: виходить неймовірно смачна та хрустка

Рецепт квашеної капусти з медом: виходить неймовірно смачна та хрустка

Рецептом неймовірно смачної квашеної капусти з медом поділилася кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина.

Вона розповіла, що таку капусту на роботу принесла її колега, і тоді всі записали собі цей рецепт.

"Хочу і з вами ним поділитись! Капуста виходить неймовірно хрустка, така смачна! І робити дуже просто! Сподіваюсь, рецепт вам теж сподобається і спробуєте приготувати)", – відзначила кулінар.

Спочатку треба зробити розсіл: на 1 л води додаємо 1,5 ст.л. солі, доводимо до кипіння та лишаємо остигати до теплого. Після цього додаємо 1,5 ст.л. меду та розмішуємо до розчинення. Лишаємо розсіл повністю остигати.

"До речі, на 2 банки 3 л і 1,5 л в мене пішла подвійна порція розсолу)", – пояснила кулінар.

Капусту тоненько шаткуємо, за бажанням можна додати натертої моркви. Щільно утрамбовуємо капусту в банки, заливаємо розсолом і прикриваємо кришкою.

Лишаємо капусту на столі за кімнатної температури на півтора - два з половиною дні. Це залежить від температури на кухні: чим тепліше, тим швидше кваситься капуста. Через добу куштуємо, аби перевірити готовність.

У процесі в банках будуть утворюватися гази, їх потрібно випускати за допомогою палички для суші чи т.п. Готову квашену капусту з медом зберігаємо в холодильнику, подавати її найкраще з дрібно нарізаною зеленою цибулькою та запашною олією.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Нардеп Пушкаренко: Балкани консолідуються навколо підтримки України

Ці знаки Зодіаку стають мільярдерами: астрологи склали топ-3

"Нова пошта" розкрила посилку військового та просить "забрати, як є": реакція на скаргу шокувала

Нардеп Пушкаренко: Балкани консолідуються навколо підтримки України

Комуналка вдарить по кишені: українцям доведеться більше платити за чистоту

Українського військового спіймали на "гарячому": тепер йому загрожує в'язниця

Resident Evil Remake Trilogy тепер доступний для всіх: нові костюми та DLC

Ніжний гарбузовий крем-суп, як у ресторані: шеф-кухар розкрила простий рецепт

Організації збройних заколотів: держдума РФ підтримала довічні терміни

Останнє переведення годинників для українців: не забудьте про зимовий час вже скоро

"Піди і згинь за три тижні": військовий розкрив, що не так з мобілізацією українців

5% чи 18%: скільки потрібно заплатити за продаж автомобіля

Як підживити кімнатні квіти в горщику: найкращі способи господинь

Вивезуть усіх мирних: у Куп’янську на Харківщині оголосили евакуацію

Податки навіть на чайові: українців хочуть змусити платити за звичні дрібниці