Рецепт найсмачнішого сніданку: гарбузові панкейки від Лізи Глінської

Рецепт найсмачнішого сніданку: гарбузові панкейки від Лізи Глінської

Переможниця кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ліза Глінська запрошує вас приготувати смачні та корисні гарбузові панкейки.

Щоб повторити рецепт шеф-кухарки, вам знадобиться:

  • 120 мл молока
  • 200 г гарбузового пюре
  • 100 г яєць (2 шт.)
  • 30 г кленового сиропу або цукру (2 ст. л.)
  • 30 г вершкового масла (2 ст. л.)
  • 200 г борошна (10 ст. л. без гірки)
  • 5 г розпушувача (1 ч. л.)

Очистіть гарбуз та наріжте його на дрібні шматочки. Відправте гарбуз у каструлю і варіть до м'якості.

Перекладіть варений гарбуз у мірний стакан і за допомогою занурювального блендера подрібніть до консистенції пюре.

До гарбузового пюре додайте яйця, кленовий сироп (або цукор) та розтоплене вершкове масло. Знову змішайте блендером до однорідної маси.

В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем. Поступово додавайте цю суміш у гарбузову масу, перемішуючи блендером до однорідності.

Влийте молоко в тісто і знову перемішайте. Тісто на гарбузові панкейки готове!

Нагрійте сковороду, викладайте тісто невеликими порціями і накрийте кришкою. Смажте 1-2 хвилини. Переверніть панкейки, влийте в сковороду чайну ложку води і накрийте кришкою. Смажте ще 1 хвилину на середньому вогні.

Готові гарбузові панкейки чудово смакують зі свіжими ягодами або медом.

Цей рецепт не лише простий у приготуванні, але й дарує вам насолоду від яскравих осінніх смаків. Обов'язково спробуйте!

Поділитися сюжетом

Останні новини

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила