Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської
Переможниця кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ліза Глінська дала рецепт кокосового печива, яке готується дуже швидко і смакує всій сім'ї.
Щоб приготувати кокосове печиво, підготуйте такі інгредієнти:
- 200 г кокосової стружки (приблизно 33 ст. л.)
- 150 г яєчного білка (близько 5 шт.)
- 130 г цукрової пудри (близько 6 ст. л. без гірки)
- 100 г яблучного пюре (близько 6,5 ст. л.)
Запечіть яблука до м'якості, потім пробийте їх блендером до однорідності. Перетворіть на пюре, процідивши через дрібне сито.
У великій мисці з'єднайте яєчний білок з яблучним пюре. Додайте цукрову пудру та кокосову стружку. Усе ретельно перемішайте до однорідної маси.
Сформуйте з отриманого тіста кульки розміром з волоський горіх. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
Випікайте кокосове печиво в розігрітій до 165 градусів духовці протягом 20-25 хвилин, поки воно не стане золотистим.
Після випікання дайте печиву охолонути, а потім посипте його цукровою пудрою.
Цей простий рецепт Лізи Глінської ідеально підходить для чаювання або як смачний перекус!