Рецепт ніжного салату з редискою і яйцем: головний секрет у заправці
У салаті з редискою і яйцем також чудово буде смакувати свіжий огірок. Але є ще декілька прийомів, які допоможуть зробити цей салат надзвичайно смачним і ніжним.
Рецептом поділилася фудблогерка Вікторія. І для його приготування потрібні такі інгредієнти: огірки - 400 г, редиска - 500 г, яйця - 3 шт., зелена цибуля (без білої частини) - 1 пуч., кріп, петрушка - по 1/2 пуч., сметана - 300 г, лимон (сік) - 1/2 шт., сіль і перець за смаком.
Крок перший - яйця необхідно відварити і охолодити. Зелень дрібно посікти, викласти в миску.
Рецепт ніжного салату з редискою і яйцем.
Огірки і редиску помити і порізати кружальцями, викласти до зелені і перемішати.
Наступний крок - яйця порізати кружечками, покласти до овочів і акуратно, щоб не дуже їх пошкодити, перемішати.
А тепер невеличкий секрет, який зробить цей салат з редискою і яйцем ще смачнішим – в сметану необхідно додати сік лимона, спеції, вимішати до однорідності.
Рецепт ніжного салату з редискою і яйцем.
Тепер заправляємо заправкою салат і можна їсти.
«Чесно, то можна язик проковтнути, така то смакота. Згідно своїх смакових вподобань, можете коригувати кількість продуктів, наприклад, дати меньше редиски, а більше варених яєць і т.д. В будь-якому варіанті то – бомба», - підкреслила фудблогерка.