Рецепт салату із пекінської капусти, який захочеться їсти кожен день: варити нічого не треба
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F7be61b5438407d6407c1ba7959fa784f.jpg)
Особливого смаку цьому салату із пекінської капусти надає такий популярний і універсальний інгредієнт, як крабові палички.
Отже, для приготування салату потрібні наступні інгредієнти: пекінська капуста - 500 г, твердий сир - 100 г, крабові палички - 200 г, свіжий огірок - 300 г, консервована кукурудза - 200 г, майонез - 2 ст. л., зелена цибуля.
А готувати цей салат простіше простого. Спочатку необхідно нашаткувати пекінську капусту, а твердий сир нарізати на дрібні кубики. Крабові палички і огірок теж нарізаємо.
Якщо хочеться більш ніжного смаку, огірок краще почистити від шкірки. Далі просто додаємо консервовану кукурудзу у миску до інших інгредієнтів, а також порізану зелену цибулю.
Заправляємо салат звичайним майонезом. Також можна поєднати майонез зі сметаною або з гірчицею.
От і все, салат для якого ніякі інгредієнти варити не потрібно – готовий.
Ще один вариіант смачного салату із пекінської капусти, який готується нашвидкоруч – з болгарським перцем і шинкою або копченою куркою.