Рецепт смачнющої грибної закуски від переможниці "Мастер Шеф": готується дуже просто
Переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна та учасник кулінарного шоу Артем Горбенко показали, як приготувати смачну закуску з грибів і тіста філо.
Для цього рецепту не потрібна точка грамівка, все готується дуже просто та швидко. Зірки "Мастер Шеф" узяли такі інгредієнти:
- тісто філо
- гриби (найсмачніше буде з білими, але можна брати будь-які)
- цибуля ріпчаста
- часник
- вершкове масло
- вершковий сир
- чебрець
- сіль, мелений перець
- олія соняшникова для смаження
Цибулю зірки "Мастер Шеф" нарізають дрібними кубиками та обсмажують на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії до золотистого кольору. Слідом додаємо гриби, нарізані невеликими шматочками, гілочку чебрецю, зубчик часника та смажимо все разом до готовності грибів.
Готову грибну масу за бажанням можна перебити блендером до стану мусу, як це зробили учасники "Мастер Шеф", а можна залишити шматочками. Змішуємо смажені гриби з вершковим сиром, доводимо до смаку сіллю та перцем.
Тісто філо зірки "Мастер Шеф" нарізали на смужки, як на відео, змастили їх розтопленим вершковим маслом, виклали грибну начинку та закрутили в трубочки.
Трубочки з грибною начинкою обсмажуємо на розігрітій пательні з достатньою кількістю олії до золотистості та хрусткої скоринки.
"І всееее, дуже проста і дуже смачна закуска готова", – наголомили "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна та Артем Горбенко.