Рецепт улюбленого салату зірки "Мастер Шеф": смачнюща закуска з простих інгредієнтів
Цього разу у себе в Instagram зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати суперсмачний і оригінальний овочевий салат із паленими горіхами.
Цей салат готується просто, швидко, з доступних інгредієнтів, а виходить просто неймовірним.
Нам знадобляться такі інгредієнти::
- горіхи волоські - 100 г
- помідори чері - 250 г
- огірки - 250 г
- петрушка або кінза - великий пучок
Для заправки салату зірка "Мастер Шеф" використовує винний оцет, олію, сіль і, за бажанням, мелений перець.
"Найважливіше у цьому рецепті – це добряче (майже до чорного) підсмажити горіхи (можна і запекти)", – пояснила "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк.
Підсмажені горіхи підсолюємо та перебиваємо блендером до дрібної крихти. При цьому чистити горіхи від шкірки не потрібно, вона, добре засмажена, надасть салату особливого смаку та аромату.
Петрушку дрібно нарізаємо, огірки нарізаємо кільцями. А помідори "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бланшує: заливає окропом на хвилинку, потім охолоджує та чистить від шкірки.
Подрібнені горіхи змішуємо з петрушкою, додаємо оцет, перемішуємо та даємо трошки настоятися. Після цього додаємо огірки, бланшовані помідори, сіль, перець за смаком, заправляємо олією та даємо салату ще трохи настоятися перед подачею.
"Все, цей нереально смачний та простий салат готовий", – наголосила зірка "Мастер Шеф"