Рецепт забули і дуже дарма: як зробити ліниві біляші з вафельних коржів
Багатьом сподобається цей рецепт, адже він дуже смачний та простий у приготуванні. Страву можна назвати лінивими біляшами або чебуреками, проте ніяке тісто готувати не потрібно.
У рецепті його можна легко замінити на один продукт.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- Вафельні коржі невеликі
- Фарш (краще поєднання свинина та курятина, але можна комбінувати на свій смак) – 300 грамів
- Цибуля – 1 шт.
- Приправи
- сіль
- Яйця – 2-4 штуки
Для початку необхідно приготувати фарш. Для цього потрібно пропустити цибулю через м'ясорубку і додати її у фарш. Посолити, приправити спеціями і ретельно перемішати фарш.
На наступному етапі готуємо кляр для обсмажування. Для цього візьміть яйця, трохи солі та добре перемішайте. Якщо хочете, щоб кляр вийшов густішим, можете додати ложку борошна.
Для приготування найледачих біляшів необхідно вмокнути вафельні коржики в кляр.
Для 1 штуки знадобиться 2 вафельні коржі. На 1 корж кладемо фарш так і рівно розподіляємо посередині і накриваємо другим коржем. Потім необхідно зліпити краї, щоб фарш не втік.
Отриманий виріб кладемо на сковороду та обсмажуємо на сковороді. Так само чинимо з рештою вафельних коржів.
Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.