Салат з морквою по-корейськи за 5 хвилин: "Виходить дуже смачно"
Цей салат з морквою по-корейськи готується просто і швидко, а смакує дуже добре, пише Politeka.net.
«Виходить дуже смачно», - кажуть ті, хто люить його готувати.
Отже, знадобляться наступні інгредієнти: морква по-корейськи – 150 гр, крабові палички – 200 гр або крабове м’ясо, відварені яйця – 2 шт., плавлений сирок – 1 шт., майонез для заправки.
Салат з морквою по-корейськи.
Хід приготування – моркву по-корейськи викладаємо у миску, яйця і плавлений сир натираємо, крабові палички нарізаємо тонкими смужками.
Додаємо сіль і перець за смаок, заправляємо майонезом. От і все, салат з морквою по-корейськи можна подавати до столу.
Салат з морквою по-корейськи.
Зазначимо, що моркву по-корейськи можна купити в магазині чи на базарі, а можна приготувати вдома. Наприклад, по дуже швидкому і простому рецепту.
Зазвичай таку моркву готують за допомогою спеціальної терки. Але, якщо її не має можна скористатися овочечисткою. Просто наріжте тонкими слайсами, а потім нашинкуйте гострим ножем.
Додайте у моркву дві чайні лодки цукру, дві ч. л солі, одну ч. л меленого коріандру, шість зубчиків вичавленого часнику. Туди ж додайде 100 мл соняшникової олії та 2 ст. л столового оцту, а також одну ч. л червоного гострого перцю.
Морква по-корейськи.
Всі інгредієнти ретельно перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися та залиште в холодильнику на кілька годин.
Морква по-корейськи вийде більш соковитою, ніжною і ароматною, якщо заправити її розігрітими оцетом і олією.
Легкі рецепти закусок з морковю по-корейськи - на всі випадки життя.
Салат із пекінської капусти, який можна навіть не заправляти - геніально простий і смачний рецепт.
Морква по-корейськи буде ще більш ароматною - швидкий рецепт улюбленої закуски.