Секрет у бананах: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився, як зробити швидкий вафельний торт
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як потішити себе та близьких, зробивши солодкий банановий торт.
Вафельный торт с бананом по рецепту Эктора Хименеса Браво
Інгредієнти:
- Іриска - 2 банки
- Олія вершкове – 200 г
- Банан - 1 кг
- Коржі вафельні
- Арахіс – 150 г
Приготування:
Крок 1: Підготовка Ірисково-Олійного Крему
Запікайте арахіс до золотистості за температури 180 градусів, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наріжте банани тонкими скибочками.
У кімнатній температурі збийте вершкове масло з ірискою до отримання однорідного крему.
Крок 2: Складання Торту
На перший вафельний корж рівномірно нанесіть шар ірисково-масляного крему.
Укладіть скибочки банана на крем, щільно розподіляючи їх по поверхні.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, повторіть процес для коржів, що залишилися, створюючи шари вафель і крему, закінчуючи верхнім коржем.
Останній шар посипте запеченим та нарізаним арахісом, забезпечуючи торту додатковий хрусткий елемент.
Обмажте боки торта кремом, що залишився для надання йому завершеного вигляду.
Крок 3: Завершення та Подача
Перш ніж подавати, рекомендується залишити торт на кілька годин або краще за добу, щоб смаки добре з'єдналися.
При подачі посипте торт морською сіллю для насиченості смаку, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.
Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.