Секрет у нарізці: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити хрустку картоплю із зеленню

Секрет у нарізці: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити хрустку картоплю із зеленню

Суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як зробити смачну страву з картоплею та зеленню. Також, за словами кулінара, можна спробувати нарізати її інакше, проте за його методом буде дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 2 середніх картоплини
  • Половина цибулини
  • Сіль та перець за смаком
  • Неповна ложка борошна
  • Зелень для прикраси

Приготування:

Підготовка інгредієнтів:

Очистіть картоплю і наріжте її довгою соломкою, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Тонко нарубайте цибулю.

Змішування інгредієнтів:

Перекладіть нарізану картоплю та цибулю в глибоку миску.

"Мастер Шеф" Ярославський, додайте сіль та мелений перець за смаком.

Якщо бажаєте, можна додати трави чи петрушку для аромату.

Добре перемішайте інгредієнти, долаючи борошно, щоб вони добре прилипли до картоплі.

Гаряче:

Розігрійте сковороду, додайте олію.

Викладіть всю суміш на сковороду, рівномірно розподіляючи по дну, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Смажте на середньому вогні, перевертаючи, поки картопля не набуде рум'яного кольору (приблизно 4-5 хвилин з кожного боку).

Змініть вогонь на менший і тушкуйте під кришкою ще кілька хвилин по обидва боки (приблизно 3 хвилини).

Подання:

Посипте смажену картоплю зеленню.

Подавайте гарячою, посипаною зеленню, і при бажанні додайте сметану або подавайте з солоними огірками.

Підказка:

Вибирайте картоплю, яка добре розварюється та має жовтий колір у середині для кращого смаку, поділився "Мастер Шеф" Ярославський.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Чізкейк з гарбузом та прянощами: затишний смак осені з простим рецептом

Які сидерати посіяти в теплиці восени: відновлять родючість ґрунту

Ніжні бендерики з м'ясом: ідеальний рецепт для сімейної вечері

Коли та як краще обрізати плодові дерева у жовтні: поради садівників

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів

Цитрусові розорять гаманці: "осінні" ціни на апельсини, мандарини та лимони