Секрет у заправці: як зробити звичайний вінегрет нереально смачним, простий рецепт

Секрет у заправці: як зробити звичайний вінегрет нереально смачним, простий рецепт

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", популярна фудблогерка Тетяна Юшина показала, як завдяки заправці зробити вінегрет неймовірно смачним.

"Ви не любите вінегрет? Ні. Ви просто не вмієте його смачно готувати. За цим рецептом він виходить просто неймовірно смачним", - наголосила кулінар.

Її секретним інгредієнтом є мариновані гриби, але найголовніше у вінегреті – це заправка.

"Ніколи не заправляйте вінегрет просто олією! Спробуйте зробити смачну заправку, ви будете здивовані, наскільки зміниться смак! Також спробуйте додати мариновані гриби (будь-які) - це дуже смачно!", – радить Тетяна Юшина.

Для приготування вінегрету нам знадобляться такі інгредієнти:

  • буряк - 5 шт.
  • картопля - 3 шт.
  • морква - 3 шт.
  • гриби мариновані (будь-які)
  • зелена цибуля - пучок
  • мариновані огірки
  • зелений горошок консервований - 1 банка

Для заправки кулінар бере такі інгредієнти:

  • олія - 50 г
  • сік половини лимона або 2 ст.л. оцту
  • цукор - 2 ч.л.
  • сіль - дрібка
  • гірчиця французька - 2 ч.л.

Буряк, картоплю та моркву добре миємо, цілими відварюємо до готовності, а потім даємо охолонути та чистимо від шкірки.

Буряк кулінар нарізає кубиками та трішки поливає його олією, щоб він не фарбував інші овочі в свій колір.

Картоплю, моркву та солоні огірки також нарізаємо кубиками, додаємо до буряка. Також додаємо мариновані гриби, дрібно нарізану зелену цибулю та консервований горошок.

Щоб приготувати заправку, просто збиваємо всі інгредієнти до однорідності. Заправляємо вінегрет, перемішуємо – і можна насолоджуватися.

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.

Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українець "під кайфом" спробував втекти від копів на авто, і зателефонував до поліції: все, як у GTA

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"