Щось новеньке на ранок: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт пластівців із грибами та сиром
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як зробити смачний перекус із кашею та сиром, на який не доведеться витратити багато часу. Така каша добре поєднується з грибами та молоком, зауважує кулінар.
Для приготування страви за рецептом Володимира Ярославського вам знадобляться такі інгредієнти:
Інгредієнти:
- 50-55 г сухих вівсяних пластівців
- 100-125 г молока
- 150 г води
- дрібка солі
- 15-20 г вершкового масла
- 25-30 г пармезану або пекорино (за бажанням)
- 80-100 г смажених лисичок чи інших лісових грибів
- зелень за смаком
- трюфельна паста (за бажанням)
Приготування:
Підготуйте лисички, обсмаживши їх із часником та зеленню до готовності, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
У сотейнику змішайте воду, молоко та дрібку солі, доведіть до кипіння. Посипте вівсяні пластівці і варіть, помішуючи, поки каша стане схожа на різотто по щільності.
"Мастер Шеф" Ярославський радить, додайте олію та обсмажені гриби в кашу. За бажання, додайте свіжий чебрець або орегано. Продовжуйте варити ще хвилину, потім зніміть з|із| вогню і додайте тертий пармезан. При бажанні додайте трюфельну пасту і перевірте страву на сіль.
Відразу подавайте вівсянку. Прикрасьте її смаженими грибами, тертим сиром, оливковою олією та свіжими травами або пашотованим яйцем, зауважує "Мастер Шеф" Ярославський.