Швидкий гарбузовий рулет: ніжні ласощі для осінніх вечорів
Цього разу у соціальній мережі фудблогер Наталія Жук вирішила розповісти, як зробити смачний сезонний рулет із гарбузом та без зайвих проблем.
Цей рулет готується без складних маніпуляцій: всього 10-15 хвилин у духовці, і ви отримуєте ніжні ласощі з приємною солодкуватою скоринкою.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 1-2 ч.л. цукру (за бажанням)
- 1 ч. л. кориці (за бажанням)
- 4 яйця
- 50-80 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 120 г борошна
- 0,5 ч.л. розпушувача
Приготування:
Гарбуз очистіть від шкірки і натріть на великій тертці. Якщо бажаєте, додайте 1-2 ч.л. цукру та 1 ч.л. кориці. Перемішайте.
Викладіть натертий гарбуз на лист, попередньо застелений пергаментом, рівномірно розподіліть. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 7-10 хвилин, щоб гарбуз трохи розм'якшився.
У глибокій мисці розбийте 4 яйця і додайте 50-80 г цукру і 1 ч.л. ванільного цукру. Збийте суміш міксером до отримання пухкої білої маси.
Поступово додайте 120 г борошна та 0,5 ч.л. розпушувача, акуратно перемішуючи до однорідності. На злегка остиглий гарбуз вилийте приготовлене тісто і рівномірно розрівняйте.
Поверніть в духовку і випікайте ще 10-15 хвилин, поки рулет не стане золотистим. Після випікання акуратно переверніть рулет на чистий рушник або папір і приберіть пергамент.
Скрутіть рулет, починаючи з одного краю, так, щоб гарбуз виявився всередині. Дайте рулету трохи охолонути, потім посипте зверху цукровою пудрою.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.