Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради
Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram розповів, як зробити смачний салат із доступних продуктів.
Яблуко надасть страві легкої кислинки, а горіхи додадуть хрусткості, але це не зіпсують перекус.
Інгредієнти:
- Морква - 100 грам
- Кабачок - 100 грам
- Огірок - 100 грам
- Зелене яблуко - 50 грам
- Редиска - 20 грам
- Зелень (петрушка, кінза, м'ята, базилік) - 30 грам
- Твердий сир - 30 грам
- Волоський горіх - 15 грам
- Олія - 30 мл
- Лимонний сік - 20 мл
- Мед - 20 мл
- Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Моркву, кабачок та огірок наріжте тонкими смужками або кубиками. Якщо бажаєте, можете натерти моркву на тертці для салату. Зелене яблуко наріжте дрібними кубиками, а редиска - тонкими кружальцями, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Подрібніть вибрані зелені (петрушка, кінза, м'ята, базилік) та волоські горіхи. У глибокій мисці змішайте всі підготовлені овочі, яблуко, редиску, зелень та горіхи. Додайте натертий сир і акуратно перемішайте.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі в окремій мисці з'єднайте олію, лимонний сік, мед, сіль і перець. Добре перемішайте. Полийте салат заправкою та акуратно перемішайте, щоб усі інгредієнти були покриті.
Подавайте салат одразу після приготування, щоб зберегти свіжість овочів та зелені, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.