Швидкий суші-торт з крабовими паличками та сиром: детальний рецепт
Авторка кулінарного блогу та фудблогер Валерія Велігура розповіла в соціальній мережі Інстаграм, як зробити справді ліниві суші.
Якщо хочеться насолодитися смаком ролів, але немає часу чи бажання їх згортати, запечений суші-торт стане чудовою альтернативою. Швидко готується та виходить дуже смачним.
Інгредієнти:
- 100 г рису для суші
- 110 мл води
- Для заправки: 15 мл оцту яблучного, 1 ч.л. цукру, 1/2 ч. л. солі
- 250 г крабових паличок "Сніговий краб"
- 100 г ікри з лососем
- 50 г твердого сиру
- 50 г крем-сиру
- 25 г майонезу
- 1 ст. соєвого соусу
- 1 ч. л. гострого соусу (за бажанням)
- Для подачі: гострий соус, зелена цибуля, кунжут, норі, соєвий соус
Спосіб приготування:
Рис кілька разів ретельно промийте до прозорої води. Залийте чистою водою, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму та варіть під кришкою 15 хвилин.
Залишіть рис ще на 15 хвилин, не відкриваючи кришку. Додайте заправку з оцту, цукру та солі, перемішайте.
Крабові палички розділіть на волокна. Додайте ікру, крем-сир, твердий твердий сир, майонез, соєвий соус та гострий соус (за бажанням). Все ретельно перемішайте.
У форму покладіть шар рису, потім шар крабової начинки. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 ° C, 20-25 хвилин. Подавайте з гострим соусом, зеленою цибулею, кунжутом, норі та соєвим соусом.