Смачна вечеря за 15 хвилин: зірка "Мастер Шеф" дала простий рецепт пасти з грибами
Зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як швидко приготувати пасту з грибами та ніжним соусом на основі вершкового сиру.
"Ідеальний варіант для швидкої та смачної вечері", – радить зірка "Мастер Шеф".
Для приготування пасти з грибами та вершково-сирним соусом "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- паста з твердих сортів пшениці (будь-якої форми) - 200 г
- вода, в якій варилася паста - 150 г
- олія для смаження– 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- часник – 3 зуб.
- чебрець – 1 гілочка
- гриби (будь-які) – 400 г
- вершкове масло – 30 г
- сіль і мелений перець - за смаком
- вершковий сир - 200 г
- гірчиця - 1 ч.л.
- петрушка - для подачі
Цибулю та часник "Мастер Шеф" Ольга Рябенко дрібно нарізає та обсмажує на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, додає листочки чебрецю.
"У мене грибів завжди багато, тому взяла три види, що були. Якщо у вас є лісові, то, звісно, беріть їх, бо з ними буде ще смачніше", – відзначила зірка "Мастер Шеф".
Гриби нарізаємо та додаємо в пательню до цибулю, також додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець за смаком і готуємо до золотистості, періодично помішуючи. Тим часом відварюємо пасту в киплячій підсоленій воді, час приготування вказано на упаковці.
Після цього до грибів "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає вершковий крем-сир, гірчицю, вливає трішки води, в які варилася паста, та перемішує. Додаємо готову пасту, дрібно нарізану петрушку, перемішуємо все – і смачна вечеря готова.