Смачніше м'ясних: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав покращений рецепт рибних котлет із зеленню
Суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився у соціальній мережі, соковиті котлети з тунця – це не просто рибні котлети, а справжня знахідка для тих, хто хоче приготувати щось смачне, корисне та незвичайне.
Інгредієнти:
- Консервований тунець – 1 банка
- Морква – 1 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Свіжа зелень (петрушка, кріп) – до смаку
- Сіль, перець, спеції – до смаку
- Сік половини лимона
- Яйця – 2-3 шт.
- Мука – 2-3 ст.л.
Приготування:
Викладіть тунець з банки в глибоку миску і розімніть його вилкою, щоб вийшла однорідна маса, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Моркву та кабачок натріть на великій тертці та додайте до тунця.
Цибулю наріжте невеликими кубиками, зелень дрібно порубайте і відправте в ту ж миску.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції та сік лимона. Все ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
Вбийте яйця, всипте борошно і знову перемішайте масу до однорідного стану.
Сформуйте котлети потрібного розміру та обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією з обох боків, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.