Смачніше, ніж у дитинстві: фіналіст "Мастер Шеф" показав оновлений рецепт шоколадної ковбаски
На своїй сторінці в Instagram "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати найсмачнішу шоколадну ковбаску.
Зазвичай у дитинстві ми готували шоколадну ковбаску з печива з додаванням вершкового масла, згущеного молока та какао. Але фіналіст "Мастер Шеф" вирішив додати до неї справжнього шоколаду та трішки фісташок - і результат вийшов неймовірним.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Микола Люлько бере такі інгредієнти:
- печиво - 600 г
- несолоні фісташки - 100 г
- арахіс - 100 г
- какао - 6 ст.л
- молоко згущене варене - 1 банка
- млочний шоколад - 300 г
- вершкове масло - 400 г
- цукрова пудра - 40 г
Спершу "Мастер Шеф" Микола Люлько розминає печиво руками та додає до нього подрібнений арахіс і фісташки.
В сотейнику змішуємо вершкове масло, шоколад, згущене молоко та какао, розтоплюємо суміш на малому вогні, постійно помішуючи. Цю суміш додаємо до печива та горіхів і добре перемішуємо.
"Мастер Шеф" Микола Люлько загортає солодку масу в харчову плівку, формує ковбаску та відправляє її в холодильник на 2-3 години.
Готову шоколадну ковбаску притрушуємо цукровою пудрою та смакуємо з чаєм.
Українці в коментарях оцінили рецепт від зірки "Мастер Шеф":
"А я її не любила. Але таку із такими б горішками з'їла. Круто вийшло)🔥";
"Супер рецепт. Знову в дитинство повернулась.👏";
"Круто, цікаві рецепти та цікава подача відео, заходять на ура! От ще залишилося щось почати готувати з переглянутого😂".