Смачніше за будь-який десерт: "Мастер Шеф" Ярославський дав покращений рецепт булочок із корицею

Смачніше за будь-який десерт: "Мастер Шеф" Ярославський дав покращений рецепт булочок із корицею

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати сінабони з вишнею, шоколадом та сметанним кремом.

Для приготування тіста спершу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський змішує 300 мл молока, 10 г сухих дріжджів (або 25 г свіжих), 60 г цукру, 150 г борошна та лишає це тісто підходити.

Далі нам знадобляться такі інгредієнти:

  • сіль - дрібка
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 90 г
  • борошно - 460-500 г
  • розпушувач - 10 г
  • вершкове масло (кімнатної температури) - 125 г

У перше тісто "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає цукор, сіль і яйця, добре перемішує, потім борошно та розпушувач, знову перемішує, у кінці вмішуємо шматочками вершкове масло та знову лишаємо тісто підходити.

Змащуємо олією стіл і руки та формуємо з тіста тоненький прямокутник, змащуємо його мʼяким вершковим маслом (приблизно 125 г) та посипаємо сумішшю цукру (160 г) та кориці (20 г).

Зверху "Мастер Шеф" Володимир Ярославський рівномірно викладає 300 г розмороженої вишні (вийшло з 500 г замороженої), а також 100 г подрібненого шоколаду. Загортаємо все в нетугий рулет і ниткою розрізаємо на 18- 20 булочок.

Викладаємо сінабони на деко, даємо їм підійти, а потім відправляємо в розігріту до 185 градусів духовку. Готові булочки поливаємо сметанною заливкою (540 г сметани жирністю 20-25% + 100 г цукру) та даємо їм трішки просочитися.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ніжні та солодкі булочки з маком: рецепт для осінніх вечорів

Платіжки стануть значно менше: як заощадити на опаленні в зимовий сезон

Держекоінспекція представила нові підходи до екологічного контролю на міжнародному рівні

Медпрацівники з Рівненщини заробляли на ухилянтах: у них знайдено 14 млн грн

Як покращити ґрунт без хімії: секрети природного відновлення

Особиста трагедія мавпи з-під Харкова розчулила мережу

Держекоінспекція презентувала нові підходи до екологічного контролю на міжнародному рівні

Зміни схвалили: Міносвіти розповіло про успішність школярів

Елементарний грибний суп-пюре: як зробити на обід смачну страву без зусиль

У Німеччині активізували роботу спецслужби РФ

Бої за Торецьк: військовий експерт розповів про ризики захоплення міста оккупантами та наслідки для фронту

"У нас говорят на русском": в Одесі розгорівся мовний скандал між жінкою та фотографом

Все чистенько, і навіть перегару немає: ось навіщо британці пруть речі горілкою

Українцям можуть перерахувати платіжки за газ по іншому тарифу: кого очікує сюрприз

Оцінка може бути невірною: Командування Сухопутних військ просить утриматися від висновків щодо відео «Асгарду»