Смачніше за будь-який шашлик: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт печеної картоплі за особливим рецептом
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом картопляного шашлику, який до смаку може змагатися з м'ясом. Цей простий рецепт ідеально підходить для пікніків або для оригінального перекушування з родиною.
Інгредієнти:
- Молода картопля середнього розміру - 1500 г
- Підочеревина - 300-400 г
- Паприка - 1/2 ч. л. л.
- Рослинна олія - 3-4 ст. л.
- Сушений часник - 1/2 ч. л. (або свіжий - 2 зубчики)
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець — 1/2 ч.л. л.
Приготування:
Вимийте молоду картоплю та зробіть на ній маленькі надрізи. У мисці змішайте олію, паприку, сушений (або свіжий, подрібнений) часник, сіль і перець, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Обмажте підготовлену картоплю отриманою сумішшю з олії та спецій. Наріжте шматочки черевця і чергуйте з картоплею, нанизуючи їх на шампури.
"Мастер Шеф" Литвинова порадила, загорніть шампури з картоплею та підочеревиною у фольгу. Покладіть на вугіллі і смажте до готовності картоплі. Перевіряйте готовність, протикаючи картоплю дерев'яною шпажкою.
Зніміть фольгу і продовжуйте смажити картоплю на шампурах до отримання золотистої скоринки, регулярно повертаючи шампури, також додає "Мастер Шеф" Литвинова.