Смачніше за будь-яку ковбасу: шеф-кухар дала простий рецепт курячого рулету

Смачніше за будь-яку ковбасу: шеф-кухар дала простий рецепт курячого рулету

Курячий рулет виходить значно смачніше за будь-яку магазинну ковбасу, корисніше, а виглядає дуже апетитно та підійде навіть для святкового столу.

Рецептом поділилася шеф-кухар Валентина Кущ.

"Сьогодні буде спрощена версія курячого рулету, але від цього вона не гірше, а може й краще, бо не треба розбирати всю курку, і він на багато легше в приготуванні, так що цей рецепт просто має ввійти в Вашу кулінарну книгу", – наголосила шеф-кухар.

Для приготування соковитого курячого рулету нам знадобиться:

  • куряче філе стегна - 6 шт. великого розміру (або 9 поменше)
  • желатин - 10 г
  • спеції (сіль, мелений перець, копчена паприка, часник, суха цибуля)
  • болгарський перець - 50 г
  • печериці (смажені) - 30-50 г

Філе стегна накриваємо плівкою та відбиваємо.

Відбите мʼясо викладаємо на харчову плівку, трішки присипану копченою паприкою, так, щоб шматочки трохи находили один на одного. Зверху солимо мʼясо, перчимо, додаємо сушений або натертий свіжий часник і рівномірно посипаємо желатином.

В ряд викладаємо начинку, шеф-кухар додала болгарський перець, нарізаний соломкою, та смажені гриби. Не переборщіть із начинкою, бо інакше рулет розпадеться. Загортаємо щільний рулет.

Курячий рулет загортаємо в кілька шарів харчової плівки, потім у фольгу, кладемо в форму для запікання та заливаємо водоб, щоб вона повністю вкрила ковбаску.

Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці. Коли вода стане гарячою, засікаємо час і готуємо 1 годину 20 хвилин. Після цього зливаємо воду, на рулет ставимо вантаж і відправляємо його для стабілізації в холодильник, бажано на ніч.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ретроградний Юпітер 2024: екстрасенс Дарина Фрейн розповіла, що обов'язково треба зробити у цей період

Яку пенсію отримують родини загиблих військових

Хрусткі чебуреки з соковитою начинкою: переможець "Мастер Шеф" розкрив рецепт

Ірма Вітовська розповіла про повернення Влада Ями та Олександра Еллерта: "Хтось більше здружився з дияволом"

Він поїхав до Туркменістану, щоб переймати досвід, - Михайло Шейтельман про путіна

Як засолити врожай часнику на зиму швидко: господині поділились унікальним методом

Вимоги до пенсіонерів посилили: доведеться працювати до останніх сил – виплат не буде

Дарина Фрейн розповіла, чи закінчиться гостра фаза війни до Нового року

Це буде розмова глухого з німим, - політтехнолог про можливий дзвінок Шольця Путіну

Українська косметика злетить у ціні: дісталися європейські стандарти

Хвиля масових псевдомінувань в Україні: ЗМІ знайшли зв'язок з підпалами авто ЗСУ

Українці отримують на 111% більшу зарплату, ніж торік: названо найбільш оплачувані професії

Саме той рецепт українського гуляшу: ви захочете їсти його щодня

"Ще на два роки": у ЄС анонсували продовження місії з навчання українських бійців

Курячий м'ясний хліб з овочами: легкий та ситний варіант для перекусу