Смачніше за шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої вирізки з аджикою

Смачніше за шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої вирізки з аджикою

На своїй сторінці в Instagram суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділиться рецептом неймовірно соковитої та ароматної вирізки, загорнутої в бекон.

Інгредієнти:

  • Вирізка – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Бекон – 140 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Аджика – 1 год.
  • Сіль – 1 год.

Покрокове приготування:

До м'якого вершкового масла додайте аджику, подрібнений часник і сіль. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна суміш. Зробіть невеликі надрізи вздовж вирізок, щоби м'ясо краще ввібрало маринад, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Щедро змастіть шматки м'яса підготовленим соусом-маринадом. Розстеліть лист фольги, а зверху покладіть лист пергаменту. На пергамент викладіть шар бекону так, щоб шматочки злегка накладалися один на одного.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, загорніть вирізки в шар бекону, як на відео, щоб м'ясо було повністю покрите. Загорніть м'ясо у фольгу та пергамент, помістіть на деко.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте лист у духовку і запікайте м'ясо протягом 30-40 хвилин. Після цього акуратно розріжте фольгу та пергамент, щоб відкрити м'ясо.

Готуйте далі, поки бекон не стане рум'яним і хрустким (приблизно 10-15 хвилин). Готову вирізку розріжте на порційні шматки та подавайте гарячою, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин