Смачніше за шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт соковитої вирізки з аджикою
На своїй сторінці в Instagram суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділиться рецептом неймовірно соковитої та ароматної вирізки, загорнутої в бекон.
Інгредієнти:
- Вирізка – 2 шт.
- Вершкове масло – 50 г
- Бекон – 140 г
- Часник – 3 зубчики
- Аджика – 1 год.
- Сіль – 1 год.
Покрокове приготування:
До м'якого вершкового масла додайте аджику, подрібнений часник і сіль. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна суміш. Зробіть невеликі надрізи вздовж вирізок, щоби м'ясо краще ввібрало маринад, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Щедро змастіть шматки м'яса підготовленим соусом-маринадом. Розстеліть лист фольги, а зверху покладіть лист пергаменту. На пергамент викладіть шар бекону так, щоб шматочки злегка накладалися один на одного.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, загорніть вирізки в шар бекону, як на відео, щоб м'ясо було повністю покрите. Загорніть м'ясо у фольгу та пергамент, помістіть на деко.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте лист у духовку і запікайте м'ясо протягом 30-40 хвилин. Після цього акуратно розріжте фольгу та пергамент, щоб відкрити м'ясо.
Готуйте далі, поки бекон не стане рум'яним і хрустким (приблизно 10-15 хвилин). Готову вирізку розріжте на порційні шматки та подавайте гарячою, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.